Det är 10 år sedan publiken i Norrköping hade möjlighet att följa ett Svenskt Mästerskap i Boxning på hemmaplan men nu är det äntligen dags igen! NBK Akilles (som även arrangerade det senaste mästerskapet) kommer i år att stå som värd då Sveriges ungdomar och juniorer gör upp om vem som är bäst i landet.

Mästerskapet avgörs i Norrköpings Sporthall mellan den 9:e och 12:e december och vi kan redan nu lova publiken både hemmahopp och europatopp i ringen när både killar och tjejer från hela landet ska mäta sina krafter.

Mästerskapet arrangeras tillsammans av NBK Akilles och Svenska Boxningsförbundet och genomförandet grundas självfallet på att rekommendationer och riktlinjer tillåter både förberedelser och tävling.

NBK Akilles lovar ett ordentligt genomarbetat koncept för att få boxarna riktigt taggade på match och därmed även bjuda publiken på en riktig show. Håll koll redan nu, för vi räknar med att några av deltagarna på årets J/U-SM finns med på OS om tre år…

 

 

En tävling som denna går inte att genomföra utan bra samarbetspartners. NBK Akilles vill redan nu passa på att tacka Norrköpings kommun för det bemötande vi fått i förberedelserna för ansökan till detta mästerskap!