Börja med Boxning

Tävla

Motionera

Tävla som motionär

Tisdagen 12/1 genomförde NBK Akilles sitt första styrelsemöte för året och det är fortsatt digitala träffar som gäller.

Datum för årsmöte beslutades till 25/2 och vi ska försöka genomföra detta digitalt. Håll koll på hemsidan för Verksamhetsberättelse, Verksamhetsplan etc. Vill ni så kan ni höra av er till valberedningens ordförande Kerim Kalkan.

NBK Akilles jobbar nu även på ett spännande projekt med digital närvaroregistrering på våra pass. Vi hoppas att detta kan införas till hösten och att vi kan börja testa under våren.

Vårt inställda Ungdoms och Junior-SM är nu planerat att genomföras 14 – 16 maj. Platsen var ju Mässhallen men då den nu ska användas till vaccinationer letar vi efter alternativa lokaler. Har du några tips får du gärna höra av dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Styrelsen beslutade också om att vi efter Corona-pandemin ska öppna för avancerade motionsboxningspass på helger. Det blir inte ledarledda pass som i övrig verksamhet utan mer en möjlighet för gamla boxare att komma förbi och hålla i gång med säck och sparring. Vi hoppas så klart kunna hålla kvar våra medlemma lite längre på detta sätt.

Nästa möte är planerat till den 16:e februari.

Håll avstånd och håll garden / Styrelsen NBK Akilles