sidoflyer

Nyheter

Nyheter

Läs senaste nytt om NBK Akilles

Hur gick det i senaste tävlingen eller vad är på gång i klubben? Här hittar du löpande uppdateringar om vår verksamhet.

Klubben

Klubben

Det mesta som rör NBK Akilles

Vill du veta mer om hur du blir medlem, läsa vår policy, kolla våra mästare eller hitta kontaktuppgifter? Vi har samlat allt på denna sida.

Träning

Träning

Övning ger färdighet

Motionär, Nybörjare eller Matchboxare? Här hittar du information om våra träningar och träningstider. Aktuell information om ändringar av tider eller plats för våra träningar hittar du i rutan "Just nu" till höger!  

Boxare

Boxare

Läs om våra stjärnor

Vi representerar NBK Akilles!

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

earn-it

be622ae7a90862c0 800x800ar

Lucin vinner i Landslagsdebuten

Svenska Landslaget för tjejer - Ungdom och Juniorer deltog i helgen i 2nd Riga Ladies Boxing Cup. Med för första gången följde Lucin Sürüp som imponerade stort i Golden Girl för bara några veckor sedan. Lucin lottades till direktfinal mot den meriterade Suvi Tujala (FIN).

Lucin inleder första matchen med att direkt sätta sig i respekt, en rapp och kraftig serie skickar Finskan mot repen och efter det var det Lucin som dikterade tempot i ronden. Suvi var aldrig nära att hota Lucin i den första ronden och Sverige kunde vinna den tämligen komfortabelt. Till andra ronden hade dock respekten lagts sig och Suvi provade att pressa Lucin i inledningen. Initialt såg det ut att lyckas för Finskan men Lucin kunde med hjälp av ett aktivt fotarbete hitta sitt eget avstånd att boxa ifrån. Och då Suvi hela tiden pressade för att täppa till avståndet kunde Lucin straffa henne med väl avvägda kontringar och attacker. Till den tredje ronden justerar Lucin sitt avstånd ännu en gång och boxar nu långt ifrån Finskan för att bevaka ledningen. Suvi saknar motmedel och Lucin får utrymme att briljera med rotationsslag och överhandshöger. En klar seger till Lucin och Sverige och Guld i debuten! Stort grattis önska NBK Akilles.

Lucin

Bilden är lånad från Svenska Boxningsförbundet

Just nu

Sommarlov i Boxningsskolan, Utvecklingsgruppen och Matchgruppen

Motionsgruppen är igång på onsdagar 17:30 och lördagar 11:00!

Hitta oss på Facebook:

https://www.facebook.com/nbkakilles.se

Eller gå direkt till Palatset:
https://www.facebook.com/groups/646430138796970/

 

Statistik

Artiklar visade
1610765
Go to top