sidoflyer

Nyheter

Nyheter

Läs senaste nytt om NBK Akilles

Hur gick det i senaste tävlingen eller vad är på gång i klubben? Här hittar du löpande uppdateringar om vår verksamhet.

Klubben

Klubben

Det mesta som rör NBK Akilles

Vill du veta mer om hur du blir medlem, läsa vår policy, kolla våra mästare eller hitta kontaktuppgifter? Vi har samlat allt på denna sida.

Träning

Träning

Övning ger färdighet

Motionär, Nybörjare eller Matchboxare? Här hittar du information om våra träningar och träningstider. Aktuell information om ändringar av tider eller plats för våra träningar hittar du i rutan "Just nu" till höger!  

Boxare

Boxare

Läs om våra stjärnor

Vi representerar NBK Akilles!

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

earn-it

be622ae7a90862c0 800x800ar

Diplomtävling i Mjölby

Under lördagen startade klubbens diplomboxare tävlingsåret genom ett besök i Mjölby. Fem boxare ställde upp för NBK Akilles varav två stycken debutanter! Gabriel och Kristian Yousef, Elias Chamoun, Daniel Miletic och Noel Sundblad representerade klubben där Daniel och Noel var debutanterna.

Laget

Elias var först ut för NBK Akilles. I de två första ronderna såg det lite stelt och stillastående ut men till den tredje ronden var Elias igång ordentligt. Fotarbete, aktivitet och gard satt nu mycket bättre och Elias belönades efter matchen med 24 poäng. I Elias andra match såg boxningen bättre ut redan från början men domarna nöjde sig denna gång med 21 poäng.

Daniel Miletic boxade på ett hyggligt avstånd men blev lite inaktiv under sin debut. Premiärnerver gör ju också saker och ting lite jobbigare och Daniel var märkbart trött i tredje ronden. 20 poäng i första matchen vilket han sedan följde upp med i sin andra match. Där var det också lite bättre fart under fötterna och Daniel provade sidestep. Helt klart en gedigen insats av Daniel!

Även Noel var lite spänd inför sin debut men det släppte ju längre matchen gick. Noel har en härlig energi och var tävlingens yngste deltagare. 19 poäng i debuten är klart godkänt!

Kristian Yousef boxade avspänt men med energi men blev lite fast på hälarna då och då. 21 poäng tyckte vi var i underkant denna dag.

Gabriel Yousef drog hem de högsta poängen för NBK Akilles under tävlingen med då han boxade till sig 25 poäng. Han gjorde det genom att boxa bestämt och med ovanligt rörliga fötter där han också provade nya saker under matchen. Helt klart ett steg framåt i utvecklingen!

Gabriel

Tränarna Jonas och Josef var väldigt nöjda efter tävlingen. Boxarna uppträder med respekt för funktionärer och motståndare och lyssnar på instruktioner på ett naturligt sätt, det är vad NBK Akilles står för!

Stort tack till Mjölby Boxing Team för en gedigen tävling med bra domarinsatser av Per-Ola Lindell och Jan Eliasson. Nivån på boxningen är sådan att det är enkelt att låta debutanter vara med. Tack till övriga klubbar som deltog och bidrog till en mycket bra tävling!

 

Just nu

Ordinarie tider gäller för Boxningsskolan och Matchgruppen! Nya boxare varmt välkomna på måndagar och torsdagar 17:30!

Motionsgruppen är igång på onsdagar 17:30 och lördagar 11:00!

Hitta oss på Facebook:

https://www.facebook.com/nbkakilles.se

Eller gå direkt till Palatset:
https://www.facebook.com/groups/646430138796970/

 

Statistik

Artiklar visade
1587566
Go to top