sidoflyer

Nyheter

Nyheter

Läs senaste nytt om NBK Akilles

Hur gick det i senaste tävlingen eller vad är på gång i klubben? Här hittar du löpande uppdateringar om vår verksamhet.

Klubben

Klubben

Det mesta som rör NBK Akilles

Vill du veta mer om hur du blir medlem, läsa vår policy, kolla våra mästare eller hitta kontaktuppgifter? Vi har samlat allt på denna sida.

Träning

Träning

Övning ger färdighet

Motionär, Nybörjare eller Matchboxare? Här hittar du information om våra träningar och träningstider. Aktuell information om ändringar av tider eller plats för våra träningar hittar du i rutan "Just nu" till höger!  

Boxare

Boxare

Läs om våra stjärnor

Vi representerar NBK Akilles!

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

earn-it

be622ae7a90862c0 800x800ar

Götaserien Deltävling 4 avgjord!

Efter en hektisk sista vecka där matchmakers verkligen gjort själ för sin (Ideella..) lön avgjordes 11 matcher på Värmlandsgatan 16.

För NBK Akilles deltog Freddy Nilsson som sista match för dagen och nog syntes det att Freddy var lite tagen av all support han fick i hemmaringen. Civan Özürk, Allstars Training center tog kommandot och Freddy hade svårt att hitta sin egen boxning i första ronden. Rondpausen gjorde dock Freddy gott och i början av andra ronden var Freddy på väg att vända matchen till sin fördel tack vare en frejdig offensiv. Civan var dock kylig och kunde vänta ut Freddys anstormning för att sedan jämna ut boxningen. I tredje ronden var det klart att Freddy låg efter och han försökte få till ett avgörande med några kraftfulla attacker. Civan fortsatte dock att visa kyla och då Freddy inte kom åt honom kunde Allstarsboxaren bevaka segern matchen ut. 5-0 till Civan i en match där Freddy dock stundtals blixtrar till med riktigt fin boxning.

Coach Mark Blewitt var trots förlusten nöjd med vad Freddy presterade. ”Dom här matcherna är till för att lära sig något och det tror jag Freddy gjorde. Han lyssnade bra i rondpauserna, försökte anpassa sin boxning och en del saker han gjorde var helt klart en nivå över vad han visat tidigare. Han har tid på sig att utvecklas och jag tror vi kommer få se mycket mer av Freddy i framtiden.

20181110 151842 resized

Till bästa Herrboxare valdes Åtvidaberg BK Simon Saanum efter en makalös vändning i sin match medan Linda Larsson, IK Ymer, fick pris som bästa Damboxare. Prisutdelare Maryam Al-Azawi och Francisco Cortez.

NBK Akilles är otroligt stolta över alla boxare som ställde upp som funktionärer och vill samtidigt tacka alla gästande klubbar, domare och läkare för en mycket trevlig gala. Varmt välkomna tillbaka!

Ett särskilt tack till Per-Ola Lindell, Mjölby BT som lagt ner ett otroligt jobb med att ordna matcher.

Just nu

Ordinarie tider gäller för Boxningsskolan och Matchgruppen! Nya boxare varmt välkomna på måndagar och torsdagar 17:30!

Motionsgruppen är igång på onsdagar 17:30 och lördagar 11:00!

Hitta oss på Facebook:

https://www.facebook.com/nbkakilles.se

Eller gå direkt till Palatset:
https://www.facebook.com/groups/646430138796970/

 

Statistik

Artiklar visade
1587563
Go to top