sidoflyer

Nyheter

Nyheter

Läs senaste nytt om NBK Akilles

Hur gick det i senaste tävlingen eller vad är på gång i klubben? Här hittar du löpande uppdateringar om vår verksamhet.

Klubben

Klubben

Det mesta som rör NBK Akilles

Vill du veta mer om hur du blir medlem, läsa vår policy, kolla våra mästare eller hitta kontaktuppgifter? Vi har samlat allt på denna sida.

Träning

Träning

Övning ger färdighet

Motionär, Nybörjare eller Matchboxare? Här hittar du information om våra träningar och träningstider. Aktuell information om ändringar av tider eller plats för våra träningar hittar du i rutan "Just nu" till höger!  

Boxare

Boxare

Läs om våra stjärnor

Vi representerar NBK Akilles!

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

earn-it

be622ae7a90862c0 800x800ar

Säsongsavslutning i Nicopiaserien

NBK Akilles styrde kosan mot Åtvidaberg för avslutning av 2017 års diplomserie. Med följde Felix Anderson och bröderna Gabriel och Christian Yousef.

Felix 

Felix gjorde sin blott tredje match men vilken utveckling han har haft under hösten! I första ronden tog han direkt kommandot i matchen och styrde både tempo och avstånd från mitten av ringen. Fina kombinationer med framför allt bra värdering i attacker och kontringar genererade hela 27 poäng och därmed är Felix nu en godkänd diplomboxare!

Bröderna Yousef har båda haft en liten paus i sitt tävlande så det var lite nervösare än vanligt. Christian öppnade dock i ett bra tempo men var något begränsad i variationen de två första ronderna. I tredje släppte det dock och Christian visade upp ett brett register av slag och fin känsla för när varje serie skulle avfyras. Idag gav det 24 poäng men den boxningen vi såg i tredje ronden var definitivt värd mer!

Även Gabriel Yousef öppnade spänt. Garden satt där den skulle men fotarbetet var lite för stillastående. I tredje ronden så släppte det även för ”Gabbe” och helt plötsligt flöt boxningen på som en sång! Enhandskombinationer, variation mellan kropp och huvud, bra avstånd och ett tätt försvar avslutade året för NBK Akilles. Gabriel fick 22 poäng i matchen men precis som sin bror visade han upp en riktigt fin avslutning!

I Nicopiaserien lyckades NBK Akilles knipa andraplatsen precis framför Gripen BK. Vi passar på att säga Grattis till seriesegrarna och vår broderklubb East IF Norrköping som genom hela året välförtjänt prenumererat på förstaplatsen.

I de individuella serierna placerades sig Lucin Sürüp och Gabriel Yousef på varsin andraplats så NBK Akilles kunde åka hem med tre fina pokaler!

Tack till Östsvenska Boxningsförbundet för arrangemanget av årets serie och tack till övriga klubbar i förbundet för många fina arrangemang och minnen. Vi ses nästa år!

Just nu

Ordinarie tider gäller för Boxningsskolan och Matchgruppen! Nya boxare varmt välkomna på måndagar och torsdagar 17:30!

Motionsgruppen är igång på onsdagar 17:30 och lördagar 11:00!

Hitta oss på Facebook:

https://www.facebook.com/nbkakilles.se

Eller gå direkt till Palatset:
https://www.facebook.com/groups/646430138796970/

 

Statistik

Artiklar visade
1455857
Go to top