sidoflyer

Nyheter

Nyheter

Läs senaste nytt om NBK Akilles

Hur gick det i senaste tävlingen eller vad är på gång i klubben? Här hittar du löpande uppdateringar om vår verksamhet.

Klubben

Klubben

Det mesta som rör NBK Akilles

Vill du veta mer om hur du blir medlem, läsa vår policy, kolla våra mästare eller hitta kontaktuppgifter? Vi har samlat allt på denna sida.

Träning

Träning

Övning ger färdighet

Motionär, Nybörjare eller Matchboxare? Här hittar du information om våra träningar och träningstider. Aktuell information om ändringar av tider eller plats för våra träningar hittar du i rutan "Just nu" till höger!  

Boxare

Boxare

Läs om våra stjärnor

Vi representerar NBK Akilles!

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

earn-it

be622ae7a90862c0 800x800ar

Rapport från Diplom-SM i Kumla

FelixoSargon LagetDSM

BS Thor står i år som arrangör för Svenska Mästerskapen i Diplomboxning. Tävlingen är till för alla ungdomar mellan 10 och 15 år och resultatet i matcherna baseras på boxarnas teknik, rörelsemönster och försvar.

NBK Akilles representeras i år av Felix Nyrfors och Sargon Jabro. Även Mimoza Gashi var anmäld men tvingades lämna återbud på grund av sjukdom.

Sargon lottades i semifinal mot Viktor Sedig, Angered BC. Sargon visade fin form och vann med klara 3-0 i domarsiffror. Sargon därmed klar för final på söndagen!

Felix fick en längre väg att vandra under lördagen. I kvartsfinal ställdes han mot Adrian Pettersson, BK Swing men Felix visade sin vana trogen upp en gedigen boxning och domarna kunde inte låta bli att rösta 3-0 till Felix. Lite senare under lördagen var det dags för Felix att göra upp om en plats i finalen. I motsatt ringhörna stod Alvaro Castellanos, Örebro BK, med hemmaplan bara ett stenkast från Kumla. Felix viftade bort eventuell nervositet inför drabbningen och fortsatte boxa på sitt eget vägvinnande sätt. Även i denna matchen var domslutet enigt och Felix gick vidare till morgondagens finalpass.

Vi följer naturligtvis Sargon och Felix matcher med spänning och passar på att skicka ett lycka till från hemmaplan!

Med som ledare från NBK Akilles är Saad Ibaid och Joel Andersson. Ingvar Andersson finns på plats som domare.

Även Noah Björketidt finns på plats i Kumla. Noah representerar nu mer Gripen BK (Söderköping) men har tidigare boxat en mängd matcher i NBK Akilles ställ. Noah gick en tät semifinal mot Emil Trako, Viktorija BK - Falköping och knep segern med domarsiffrorna 2-1. Han är därmed klar för final och vi håller självklart en tumme även för Noah i morgon! 

Just nu

Ordinarie tider gäller för Boxningsskolan och Matchgruppen! Nya boxare varmt välkomna på måndagar och torsdagar 17:30!

Motionsgruppen är igång på onsdagar 17:30 och lördagar 11:00!

Hitta oss på Facebook:

https://www.facebook.com/nbkakilles.se

Eller gå direkt till Palatset:
https://www.facebook.com/groups/646430138796970/

 

Statistik

Artiklar visade
1587542
Go to top