sidoflyer

Nyheter

Nyheter

Läs senaste nytt om NBK Akilles

Hur gick det i senaste tävlingen eller vad är på gång i klubben? Här hittar du löpande uppdateringar om vår verksamhet.

Klubben

Klubben

Det mesta som rör NBK Akilles

Vill du veta mer om hur du blir medlem, läsa vår policy, kolla våra mästare eller hitta kontaktuppgifter? Vi har samlat allt på denna sida.

Träning

Träning

Övning ger färdighet

Motionär, Nybörjare eller Matchboxare? Här hittar du information om våra träningar och träningstider. Aktuell information om ändringar av tider eller plats för våra träningar hittar du i rutan "Just nu" till höger!  

Boxare

Boxare

Läs om våra stjärnor

Vi representerar NBK Akilles!

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

earn-it

be622ae7a90862c0 800x800ar

Nyhetsbrev December

Julen nalkas och med det årets sista nyhetsbrev. Redan när detta skrivs så har vi hunnit vara iväg på en tävling och en träningsdag i december. Vi brukar ju börja med en tillbakablick på månaden som gått men denna gången börjar vi istället med träningstider för Julhelgen:

Boxningsskolan, Utvecklingsgrupp och Matchgrupp: Jullov vecka 52 och 1

Motionsboxning och MyBox: Tränar som vanligt.

Det kan förekomma speciella pass för dom som har ledigt så håll ögonen öppna!

Motion November2018

November inleddes med ett träningsläger för diplomboxare där NBK Akilles tillsammans med East IF och Östsvenska boxningsförbundet drillade framtidensförmågor i teknik.

Helgen efter var det dags för matchboxning på palatset och där Freddy Nilsson tyvärr fick se sig besegrad på hemmaplan. Trots detta räknar vi tävlingen som en succé tack vare den support från boxare som Freddy och tävlingsarrangörerna fick!

Gripen BK i Söderköping stod sedan som värd för Nicopiaserien där Jonathan Riviera-Perez boxade till sig mycket fina poäng och där några av klubbens matchboxare förberedde sig för årets största turnering, King of the Ring.

King of the Ring hölls sista helgen i november och Cristian Alfaro bärgade ett guld till sig själv och klubben genom två riktigt bra insatser.

KotR2018

I helgen som gick avgjordes dessutom Nicopia MyBox League där NBK Akilles placerade sig på andra plats i serien och där Janne Eberhard knep förstaplatsen individuellt. Dessutom ett hederspris till Therese Dahlin för årets insats. Stort grattis till alla i klubben som bidragit till dessa framgångar, vi är oerhört stolta över era prestationer!

MyBox 2018-12-01

Det rör sig även lite grann på tränarfronten. Ni som deltar i Boxningsskolan har säkert märkt att det är oerhört populärt med boxning hos NBK Akilles. Julia Wong och Christian Peralta har därför kallats in för att stärka upp tränarskaran och till våren kommer vi ytterligare försöka spetsa till vårt upplägg. Som om inte det vore nog så har Maria Törnqvist byggt på sin kompetens genom en Steg III kurs på Bosön så vi går in i 2019 med än bättre förutsättningar!

I Navestad rullar numera Projekt Boxning med Camilo Palacios vid rodret och Atal Faisal samt Hossein Feyzi som stöd. Titta gärna förbi fritidsgården på onsdagar om du bor i närheten!

Tävlingsmässigt är december en ganska lugn månad, mycket beroende på SM vilket avgörs i Stockholm under mitten av månaden. Först ska dock våra diplomboxare på avslutning i Motala veckan som kommer och i SM finns NBK Akilles inte representerade detta år. I stället håller vi på grannarna från Team East som får representera Norrköping!

Slutligen har ni väl inte missat våra nya samarbetspartners Stadium och Earn-IT? Snygga kläder och bra träningsutrustning lagom till Jul!

Just nu

Ordinarie tider gäller för Boxningsskolan och Matchgruppen! Nya boxare varmt välkomna på måndagar och torsdagar 17:30!

Motionsgruppen är igång på onsdagar 17:30 och lördagar 11:00!

Hitta oss på Facebook:

https://www.facebook.com/nbkakilles.se

Eller gå direkt till Palatset:
https://www.facebook.com/groups/646430138796970/

 

Statistik

Artiklar visade
1556513
Go to top