sidoflyer

Nyheter

Nyheter

Läs senaste nytt om NBK Akilles

Hur gick det i senaste tävlingen eller vad är på gång i klubben? Här hittar du löpande uppdateringar om vår verksamhet.

Klubben

Klubben

Det mesta som rör NBK Akilles

Vill du veta mer om hur du blir medlem, läsa vår policy, kolla våra mästare eller hitta kontaktuppgifter? Vi har samlat allt på denna sida.

Träning

Träning

Övning ger färdighet

Motionär, Nybörjare eller Matchboxare? Här hittar du information om våra träningar och träningstider. Aktuell information om ändringar av tider eller plats för våra träningar hittar du i rutan "Just nu" till höger!  

Boxare

Boxare

Läs om våra stjärnor

Vi representerar NBK Akilles!

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

earn-it

be622ae7a90862c0 800x800ar

Nya företag i vår ringhörna!

Lagom till att årets önskelistor ska plitas ner kan NBK Akilles idag stolt presentera två helt nya samarbetspartners för kläder och utrustning. Allt från träningsshorts till säckhandskar!

hopprep

Klubben har valt att satsa på lokala företag och kommer tillsammans med Stadium AB erbjuda en klubbkollektion där du kan klä upp dig i träningsoverall, tröja eller skaffa en väska att bära det i. Följ den här länken för att komma till NBK Akilles sida:

Stadium

Självklart kommer klubbens logga att finnas med på kläderna, sidan är dock så pass ny att vi inte hunnit med anpassningen ännu.

Och när du väl har rätt kläder så behöver du ju också rätt utrustning! Här har vi valt ett samarbete med EarnIT som har allt du behöver inom handskar och huvudskydd (och mer därtill). Använd koden: AKILLES_2019 när du handlar så får du 10% rabbat!

earn-it

Har du frågor vänder du dig till Per Jensen på onsdagarna MyBox-pass eller skickar ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Just nu

Ordinarie tider gäller för Boxningsskolan och Matchgruppen! Nya boxare varmt välkomna på måndagar och torsdagar 17:30!

Motionsgruppen är igång på onsdagar 17:30 och lördagar 11:00!

Hitta oss på Facebook:

https://www.facebook.com/nbkakilles.se

Eller gå direkt till Palatset:
https://www.facebook.com/groups/646430138796970/

 

Statistik

Artiklar visade
1556502
Go to top