sidoflyer

Nyheter

Nyheter

Läs senaste nytt om NBK Akilles

Hur gick det i senaste tävlingen eller vad är på gång i klubben? Här hittar du löpande uppdateringar om vår verksamhet.

Klubben

Klubben

Det mesta som rör NBK Akilles

Vill du veta mer om hur du blir medlem, läsa vår policy, kolla våra mästare eller hitta kontaktuppgifter? Vi har samlat allt på denna sida.

Träning

Träning

Övning ger färdighet

Motionär, Nybörjare eller Matchboxare? Här hittar du information om våra träningar och träningstider. Aktuell information om ändringar av tider eller plats för våra träningar hittar du i rutan "Just nu" till höger!  

Boxare

Boxare

Läs om våra stjärnor

Vi representerar NBK Akilles!

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

earn-it

be622ae7a90862c0 800x800ar

Nyhetsbrev Oktober

Äntligen är det här, månadens nyhetsbrev! Lite försenat men med tanke på klubbens förehavanden i helgen kan det kanske vara ok. Vi kastar oss raskt tillbaka till september som varit hektiskt med aktiviteter varje helg!

I alla grupper sker det framsteg, i boxningsskolan är det flera som visar att dom är redo för lite större utmaningar och i utvecklingsgruppen blir glappet till matchgruppen allt mindre. Motionärerna kämpar som vanligt på ett imponerande sätt och våra My-Boxare tränar extra under veckor och helger!

Boxningsskolan

Den 8 september genomfördes en mycket lyckad uppstartsdag tillsammans med East IF. Norrköping fylldes av boxare från hela distriktet och NBK Akilles såg till att licensiera hela 16 boxare!

Uppstartsdagen innebar att motionärerna bytte dag till söndagen och vi fick ett kärt återseende då Julia Wong gjorde ”comeback” som tränare.

Helgen efter var det dags för My-Box premiär då lokalen återigen fylldes till bredden av tävlande motionärer. Therese Dahlin, Janne Eberhard, Niclas Andersson, Per Jensens och Tomi Wallman representerade föreningen på ett strålande sätt!

NBK Akilles gjorde även comeback i det Svenska landslaget då Leona Sürüp åkte till Polen för sin första internationella tävling. Hon imponerade stort i debuten och slog ut det Polska hemmahoppet i semifinalen men tvingades lämna WO mot Indien i finalen på grund av en skada i axeln.

Leona Surup SWE 

Östsvenska Nicopiaserien för distriktets Diplomboxare drog igång den 22:e i Nyköping och vi kunde kvittera in en strålande debut av Elias Chamoun och en imponerande boxning av Ebba Stahlberg.

 Sista helgen i september innebar den stora premiärhelgen för klubbens matchboxare då Gripen Cup avgjordes i Söderköping. 4 Diplomboxare och hela 8 matchboxare representerade NBK Akilles på ett föredömligt sätt och det krävdes 5 tränare NBK Akilles stundtals hade boxare i bägge ringarna på samma gång! 4 Guld och 2 Silver blev tävlingsresultatet men det bästa kvittot klubben kunde få var ändå det uppträdande samtliga boxare visade upp. Ödmjukhet, respekt och mod genomsyrade prestationerna och det var en mycket stolt Tränargrupp som summerade turneringen. Elias Chamoun-DB40, Ebba Stahlbeg-DA57, Lucin Sürüp-DA60(Guld), Francisco Cortez-SB91+(Guld), Felix Andersson-UB60(Silver), Freddy Nilsson-SC91(Silver), Hossaein Feyzi-SC60, Maryam Al-Azawi-SC57, Delshad Dawd-SB60, Manzoor Ashna-SB60(Guld), Christian Alfaro-SC69(Guld). Alexia Sürüp blev tyvärr utan motstånd.

Christian Alfaro

Våra kompisar i Ironman Fighting Accademy passade även på att ha kick-off och graderingsdag i lokalen under sista helgen!

Även oktober kommer bjuda på äventyr. Redan till helgen åker Francisco Cortez och Leona Sürüp till Danmark för att tävla, detta genom ett samarbete med flera Svenska klubbar.

Den 13:e är det både domarutbildning och diplomtävling i vår lokal. Hör av dig till Maria Törnqvist om du vill hjälpa till som funktionär vid tävlingen eller kanske lära dig mer om diplomboxning. Medlemsskap i föreningen är ett krav vid utbildning.

I slutet av månaden blir det återigen en hektisk helg för klubben då vi siktar på att tävla i Trondheim samtidigt som My-Box avgörs i Katrineholm.

Just nu

Ordinarie tider gäller för Boxningsskolan och Matchgruppen! Nya boxare varmt välkomna på måndagar och torsdagar 17:30!

Motionsgruppen är igång på onsdagar 17:30 och lördagar 11:00!

Hitta oss på Facebook:

https://www.facebook.com/nbkakilles.se

Eller gå direkt till Palatset:
https://www.facebook.com/groups/646430138796970/

 

Statistik

Artiklar visade
1571162
Go to top