sidoflyer

Nyheter

Nyheter

Läs senaste nytt om NBK Akilles

Hur gick det i senaste tävlingen eller vad är på gång i klubben? Här hittar du löpande uppdateringar om vår verksamhet.

Klubben

Klubben

Det mesta som rör NBK Akilles

Vill du veta mer om hur du blir medlem, läsa vår policy, kolla våra mästare eller hitta kontaktuppgifter? Vi har samlat allt på denna sida.

Träning

Träning

Övning ger färdighet

Motionär, Nybörjare eller Matchboxare? Här hittar du information om våra träningar och träningstider. Aktuell information om ändringar av tider eller plats för våra träningar hittar du i rutan "Just nu" till höger!  

Boxare

Boxare

Läs om våra stjärnor

Vi representerar NBK Akilles!

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

earn-it

be622ae7a90862c0 800x800ar

Nyhetsbrev September

 Motionärerna har hålt igång hela sommaren!

Idag lanseras NBK Akilles nyhetsbrev där vi planerar att berätta om vad som hänt den senaste månaden och informera om vad som är på gång den kommande månaden.

Alla träningsgrupper är nu i gång för fullt. Motionärerna har kört på genom hela sommaren medan match och utvecklingsgruppen drog igång i mitten av juli. Det visade sig ganska snart att det var ett bra läge att införa ytterligare ett steg i våra boxares karriärstege då samtliga grupper fortsätter att vara oerhört populära. Vi genomförde även ett träningsläger i Simonstorp där både hjärta och hjärna fick sin beskärda del! Utöver det så deltar vi i skrivande stund på Golden Girl training camp och vi har också hunnit med en annan spännande och nygammal erfarenhet, men det återkommer vi till i ett senare nyhetsbrev….

Ett taggat gäng på lägerLek och träning i kombination!

Smarta boxare når längre!

Boxningsskolan slog upp portarna i mitten av augusti vilket innebar kära återseenden och nya trevliga bekanta. Redan efter två veckor så börjar de nya eleverna snappa upp tekniken vilket lovar gott inför hösten och framtiden.

Även motionärerna har begåvats med en ny grupp då MyBox numer stadigt finns på schemat. Är du sugen på att bara träna teknik eller kanske också gå en match så kom förbi på onsdagar 18:30!

Först MyBox-passet

Boxningspalatset har den senaste veckan sett ut lite som en byggarbetsplats men arbetet med att laga de fuktskadade väggarna är nu färdigt och det är bara att plocka tillbaka alla saker…

Då vi går in i en ny termin så passar vi även på att påminna om träningsavgifter som ska betalas för hösten. Har ni redan betalat medlemsavgift så är det BARA träningsavgiften som ska betalas nu!

Dags att betala

September drar igång i en rasande fart. Lördagen den 8:e genomför NBK Akilles och East IF en gemensam uppstartsdag för Östsvenska Boxningsförbundets alla klubbar. Tyvärr innebär det att motionspasset den lördagen inte kan hållas i vår lokal. Ferid återkommer om en eventuell flytt.

Redan helgen efter, lördagen den 15:e är det dags för MyBox-gala på Värmlandsgatan 16. Passa på att heja fram era klubbkompisar och är du nyfiken på vad MyBox innebär är detta ett ypperligt tillfälle att kika! Det kommer även bjudas på en riktigt fin överraskning under tävlingen!

Det märks att säsongen är igång för alla helger är fyllda med boxning nu. Den 22:e åker våra diplomboxare till Katriholm och tävlar, redan helgen efter (29:e till 1 oktober) är det dags för Gripen Cup i Söderköping. NBK Akilles satsar på att delta med ett mangrant antal boxare, det skulle till och med kunna innebära klubbrekord för antalet anmälda!

Tävlingssäsongen drar dock igång redan den 9:e september, vill ni veta mer så håll ett öga på vår hemsida….

I lokalen fortsätter vi rusta, någon gång i slutet av månaden hoppas vi kunna få ner rinnande vatten till träningsvåningen. Mindre spring i trapporna och mer tid till träning!

Just nu

Ordinarie tider gäller för Boxningsskolan och Matchgruppen! Nya boxare varmt välkomna på måndagar och torsdagar 17:30!

Motionsgruppen är igång på onsdagar 17:30 och lördagar 11:00!

Hitta oss på Facebook:

https://www.facebook.com/nbkakilles.se

Eller gå direkt till Palatset:
https://www.facebook.com/groups/646430138796970/

 

Statistik

Artiklar visade
1571176
Go to top