sidoflyer

Nyheter

Nyheter

Läs senaste nytt om NBK Akilles

Hur gick det i senaste tävlingen eller vad är på gång i klubben? Här hittar du löpande uppdateringar om vår verksamhet.

Klubben

Klubben

Det mesta som rör NBK Akilles

Vill du veta mer om hur du blir medlem, läsa vår policy, kolla våra mästare eller hitta kontaktuppgifter? Vi har samlat allt på denna sida.

Träning

Träning

Övning ger färdighet

Motionär, Nybörjare eller Matchboxare? Här hittar du information om våra träningar och träningstider. Aktuell information om ändringar av tider eller plats för våra träningar hittar du i rutan "Just nu" till höger!  

Boxare

Boxare

Läs om våra stjärnor

Vi representerar NBK Akilles!

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

earn-it

be622ae7a90862c0 800x800ar

NBK Akilles växlar upp

Måndagen den 20:e augusti slår NBK Akilles upp portarna i boxningsskolan och startar den nya säsongen på riktigt. Boxningsskolan kommer träna på som vanligt med pass på måndagar och torsdagar men i andra grupper är det upprustning som gäller!

NBK Akilles boxare

Motionärerna begåvas med ett rent MyBoxpass under ledning av klubbens Ordförande Per Jensen tillsammans med hans vapendragare Janne Eberhard. Till deras hjälp ansluter även Roger Lindström så det finns gott om erfarenhet att ta del av. På onsdagar 18:30 (efter ordinarie motionspass) kommer alla som vill få möjlighet till grundläggande teknikträning speciellt anpassad för MyBox. Så är du sugen på att veta mer om vad Jensen och Janne håller på med så föreslår vi att du tittar förbi! I övrigt fortsätter vi med ordinarie motionspass på onsdagar 17:30 och lördagar 11:00 där Maria och Ferid är redo att utmana er!

Under de senaste åren har det varit ett högt tryck på Boxningsskola och Matchgrupp och därför har NBK Akilles beslutat att införa ytterliga ett steg i tävlingsboxningen. Utvecklingsgruppen får en egen tid på måndagar och torsdagar 18:30 till 19:30 men tränar gemensamt med matchgruppen på tisdagar och lördagar. Klubben hoppas med detta kunna ge varje boxare mer individuellt fokus och samtidigt kunna ge bättre och mer gedigna förberedelser till boxare innan det sista steget till Matchgruppen. Det innebär att Matchgruppen tränar 19:30 till 20:30 på måndagar och torsdagar medan tisdagens träning 18:30 ligger kvar. På lördagar tränar utvecklingsgruppen och matchgruppen tillsammans mellan 12:00 och 14:00.

Alla de extra träningspassen ställer naturligtvis högre krav på föreningen och vi är glada att kunna presentera ett par riktigt bra förstärkningar på tränarsidan. Julia Wong gör comeback under hösten och sedan ett par månader tillbaka finns Ali Sahimpor att tillgå. Camilo Palacios kommer kombinera sin proffs-satsning med att var tränare och Josef Ithyla ansluter till tränarkåren! Men det slutar ju inte där, Per Jensen och Janne Eberhard med Roger Lindström som förstärkning går som tidigare nämnts in och säkrar klubbens satsning på Mybox så sammantaget finns det hela 13 tränare att tillgå i klubben under hösten.

Väl mött önskar NBK Akilles

Vi har så klart uppdaterat våra träningstider, du hittar dom här.

Just nu

Ordinarie tider gäller för Boxningsskolan och Matchgruppen! Nya boxare varmt välkomna på måndagar och torsdagar 17:30!

Motionsgruppen är igång på onsdagar 17:30 och lördagar 11:00!

Hitta oss på Facebook:

https://www.facebook.com/nbkakilles.se

Eller gå direkt till Palatset:
https://www.facebook.com/groups/646430138796970/

 

Statistik

Artiklar visade
1571161
Go to top