sidoflyer

Nyheter

Nyheter

Läs senaste nytt om NBK Akilles

Hur gick det i senaste tävlingen eller vad är på gång i klubben? Här hittar du löpande uppdateringar om vår verksamhet.

Klubben

Klubben

Det mesta som rör NBK Akilles

Vill du veta mer om hur du blir medlem, läsa vår policy, kolla våra mästare eller hitta kontaktuppgifter? Vi har samlat allt på denna sida.

Träning

Träning

Övning ger färdighet

Motionär, Nybörjare eller Matchboxare? Här hittar du information om våra träningar och träningstider. Aktuell information om ändringar av tider eller plats för våra träningar hittar du i rutan "Just nu" till höger!  

Boxare

Boxare

Läs om våra stjärnor

Vi representerar NBK Akilles!

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

earn-it

be622ae7a90862c0 800x800ar

Externt

Underkategorier

 • Arrangemang
  Events med NBK AkillesSvensexor / möhippor / företagsevents: Har du en kompis som ska gifta sig eller arbetskamrat som skall firas? Varför inte låta honom / henne prova på boxning. Tre ronder i ringen är riktigt jobbigt.......Vi har 2 st paket,Baspaket, innehåller kortare introduktion till hur man boxas, sparring 3 ronder mot "kvalificerat" motstånd, diplom och NBK Akilles t-shirt.Pluspaketet, innehåller baspaketet + extra tränare och domare samt så får "boxaren" ordna sitt eget tandskydd.Vill ni ha något utöver detta, det ordnar vi tillsammans med Er!

  Företagsträning / Klubbträning: Vi ni komma igång och utveckla Er med en träning som ger koordination, explosivitet och styrka?Vi skräddaresyr träningen efter Era behov och önskningar. Dessa träningspass riktar sig till företag och idrottsföreningar som vill testa på något annorlunda med ett bra resultat.Vill ni bygga på Er träning med t.ex. kostrådgivning? Det ordnar vi.

  Öppen träning: Om du är medlem i NBK Akilles är du välkommen att träna på tisdagar, och det kostar inget extra!
  Antal artiklar:
  1
 • Shop
  Akillesshoppen

  I samband med träningar finns följande utrustning till försäljning:·         T-shirt 50 kr ·         Tandskydd 50 kr ·         Handlindor 75 kr ·         Hopprep 75 kr Vi kan även förmedla inköp av annan boxningsutrustning till bra priser, hör med någon av tränarna
  Antal artiklar:
  1
 • Sponsring
  Sponsring

  Vill ni sponsra Norrköpings BoxningsKlubb Akilles? Vi vill i vår verksamhet ge alla som kommer till oss möjligheten att träna och tävla till en billig penning, för att vi skall kunna erbjuda våra boxare och tränande detta så behöver vi Er som sponsor!Vi skräddarsyr våra sponsorpaket efter Era önskemål.Vill ni sponsra vår ungdomsverksamhet och vårt deltagande i diplomboxningsserien i Östergötland? Vi deltar i ett antal diplomtävlingar i Östergötland där våra unga lovande boxare får chansen att visa upp sig och boxas med andra boxare från länets klubbar. Här finns chansen att rikta Er sponsring till denna verksamhet genom att t.ex. sponsra med medel till resor och utrustning.Hör av Er till klubbens sponsoransvarige för mer information och vid eventuella frågor.Med vänliga hälsningar NBK Akilles
  Antal artiklar:
  1
 • Länkar
  Antal artiklar:
  1
 • Svensexor
  Antal artiklar:
  1
 • Lagträning
  Antal artiklar:
  1
 • Ring
  Antal artiklar:
  1

Just nu

Sommarlov i Boxningsskolan, Utvecklingsgruppen och Matchgruppen

Motionsgruppen är igång på onsdagar 17:30 och lördagar 11:00!

Hitta oss på Facebook:

https://www.facebook.com/nbkakilles.se

Eller gå direkt till Palatset:
https://www.facebook.com/groups/646430138796970/

 

Statistik

Artiklar visade
1610735
Go to top